O NAMA

AGENCIJA ZA NEKRETNINE LIRA osnovana je 2005. godine i prisutna je već dugi niz godina na tržištu nekretnina.

Vremenom je od male agencije prerasla u pravog lokalnog lidera na tržištu nekretnina koji u svojoj ponudi ima više stotina stanova i kuća ne samo na teritoriji Vršca već i u bližoj i daljoj okolini.

U našoj Agenciji nećete samo dobiti spisak oglasa koji Vas zanimaju već i stručne ali pre svega prijateljske savete za kupovinu, prodaju, iznajmljivanje ili bilo šta drugo što Vas zanima u vezi nekretnina. Sa ponosom ističemo da naša Agencija ne samo da vrši proveru kompletne papirologije i istorije svake nekretnine koje ima u ponudi, već se redovno konsultuje sa strućnjacima iz domena svih zakonskih regulativa vezanih za iste, tako da je i prodavac i kupac u svakom trenutku potpuno pravno i zakonski pokriven i lišen straha od mogućih malverzacija.

Zbog svih tih razloga možete biti sigurni da kakvu god transakciju izvršili, bila to kupovina nekretnine, prodaja ili iznajmljivanje, kod nas ćete je obaviti na legalan, pravno ispravan i potpuno siguran način od početnih koraka izabira nekretnine pa sve do završnih kupoprodajnih ugovora, rešenja i uknjiženja iste.

Tu smo zbog Vas.

Biće nam drago da poslujemo sa Vama.

Upisani smo u registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod registarskim brojem 417.